GELECEĞİN FOTOĞRAFÇILARI  BAŞARI KOLEJİ\'NDE YETİŞİYOR!

GELECEĞİN FOTOĞRAFÇILARI BAŞARI KOLEJİ\'NDE YETİŞİYOR!

GELECEĞİN FOTOĞRAFÇILARI BAŞARI KOLEJİ\'NDE YETİŞİYOR!

Başarı Koleji fotoğrafçılık kulübü öğrencileri Manavgat’ın tarihi ve doğal güzelliklerinde gerçekleştirdikleri fotoğraf çekimleriyle öğrendiklerini pratiğe dönüştürüyor.

Manavgat’ın tanınmış fotoğrafçılarından Hasan Deniz ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker’in rehberlik ettiği öğrenciler Side’de çekim yaptılar.

Başarı Koleji’nde öğrencilerin ilgi ve istekleri doğrultusunda oluşturulan kulüp dersleri, başarılı bir şekilde devam ediyor. Manavgat\'ın tanınmış fotoğrafçılarından Hasan Deniz ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker’in rehberlik ettiği fotoğrafçılık kulübü öğrencileri Manavgat’ın farklı yerlerinde tarihi ve doğal güzellikler arasında fotoğraf çekimleri gerçekleştirerek öğrendikleri bilgilerini pratiğe dökme şansı buluyorlar.

Fotoğrafçılık kulübü öğrencileri, son olarak Side limanı ve  Apollon Tapınağı bölgesine düzenlenen gezide usta fotoğrafçı Hasan Deniz\'den ders alma şansı bulmanın yanı sıra doğanın güzelliklerini fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştirdiler. Çevre sakinlerinin ve turistlerin yakın ilgi gösterdiği öğrenciler, gün boyunca fotoğraf makineleriyle güzel kareler yakalayabilmek için birbirleriyle yarıştılar. 

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker gezide kendilerine eşlik eden Hasan Deniz\'e tecrübelerini öğrencileriyle paylaştığı için teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü \"Fotoğrafçılık kulübümüz, öğrencilerimize temel fotoğrafçılık eğitimi vermek ve öğrencilerin aldıkları bu eğitimdeki teorik bilgileri pratiğe dökebileceği uygulama olanakları sunmak amacıyla kurulmuştur. Bu amaç kapsamında kulüp, verilen teorik eğitimi pratiğe dökecek olan atölye çalışmaları da yapmaktadır.

Bu çalışmaların yanı sıra, Fotoğrafçılık Kulübümüz, verdiği temel fotoğrafçılık bilgilerinin uygulamaya döküleceği geziler düzenlemektedir. Geziler kapsamında, gidilen bölgenin fotografik objeleri, doğa ve dokusu, tarihi,  mimari, kültürel varlıkların fotoğrafları çekilmekte, kulüp üyelerine uygulamalı fotoğrafçılık olanağı sağlanmaktadır.

Gezi sonrası fotoğraflar bilgisayarlara aktarılarak, değerlendirmeler yapılmaktadır. Ayrıca pilav gecemizde açacağımız fotoğrafçılık kulübü fotoğraf sergisi içinde fotoğraflar seçilmektedir. Böylece öğrencilerimizin fotoğrafçılığa olan ilgilerinin artırılmasına da katkıda bulunulmaktadır\"

GELECEĞİN FOTOĞRAFÇILARI  BAŞARI KOLEJİ\'NDE YETİŞİYOR!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi