İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK!

İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK!

İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK!

İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK!

Başarı Koleji’nde ilköğretim haftası çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Başarı Koleji’nde 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılının ilk haftasında İlköğretim Haftası 4.sınıf öğrencilerinin hazırladığı program ile Başarı Koleji Konferans Salonunda öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde, 4.sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Hüsamettin Yıldız, Ayşe Taş, Mehmet Bahar ve branş öğretmenleri tarafından hazırlanan program, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Programda skeçler, Atatürk korosu ve öğrencilerin sunumları yer aldı.

Burada bir konuşma yaparak yeni bir eğitim yılına daha başlamanın coşkusu ve heyecanı içinde olduklarını ifade eden Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğunu ve her şeyin insanı sevmekle başladığını daima göz önünde bulunduruyoruz. Öğretmek bir beceridir, çocuğu öğrenme konusunda heyecanlandırmak ise gerçek başarıdır. Başarı Koleji olarak başarılı bir yıl geçirdik ve başarılı sonuçlar aldık. Aynı heyecan ve artan gayretle 2017-2018 eğitim yılında da öğrencilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni öğretim yılının herkese sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

ÖZ konuşmasının devamında, kültür ve uygarlığın insanla ve insanlar için var olduğunu, bir toplumun ancak sahip olduğu nitelikli insanlarla yükselebileceğini, nitelikli insanların da ancak eğitimle elde edilebileceğini anlattı.

İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi