İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ'DEN MUTLULUK ÜZERİNE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ!

Yeni nesil eğitimci, yazar, İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, Mutluluk üzerine çıkardığı 'Dimyat'a Pirince Giderken Mutluluk'tan mı Olduk?' isimli kitabı üzerine öğrenci, öğretmen ve velileriyle Başarı Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide buluştu.

Manavgat Novamall'da okurları ile bir araya gelerek söyleşi gerçekleştiren, kitabını sevenleri için imzalayan Ali İbrahim Öz, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sonunda Başarı Koleji öğrenci, öğretmen ve velilerine özel 2.seminer ve söyleşisini gerçekleştirdi.

Başarı'lı öğrencilerin heyecanla dinledikleri İlkokul Müdürümüz Eğitimci Yazar Ali İbrahim Öz, renkli kişiliği ve enerjisiyle seminere katılanları kendine hayran bıraktı.

Hayatımızda mutlu olmak için birçok yol olduğunun altını çizen Öz, kendisinin yaşadığı tecrübelerle ve farklı anlatım şekliyle dinleyicilerde farklı bakış açıları geliştirmeyi amaçladı.

Eğlenceli ve dolu dolu geçen seminer sonunda Ali İbrahim Öz eşliğinde öğrenciler ve öğretmenler coşkuyla ve 'MUTLU' bir şekilde salondan ayrıldılar.

Amacının tüm çocuklara ve gençlere rol model olmak olduğunu ifade eden ÖZ, “Gelişen dünyada modern gençlerin yetiştirilmesine ve halkımızın mutluluğuna bir parça da olsa katkıda bulunabilirsem bu benim için en büyük mutluluk olacaktır.” dedi.

Başarı Koleji olarak, Eğitimci Yazar İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz'e bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyor, başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ'DEN MUTLULUK ÜZERİNE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ!