İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!

Cambridge ESOL sınavlarında Başarı Koleji öğrencileri üstün başarı göstererek İngilizce dil gelişimlerini ve İngilizceye olan hakimiyetlerini uluslararası sertifika ile belgelediler.
Cambridge Üniversitesi\'nin İngilizce yeterliliğini ölçmek amacıyla dünyanın birçok ülkesinde standart olarak uyguladığı “Starters, Movers, Flyers, KET (Key English Test) ve PET (Preliminary English Test) sınavlarında Başarı Koleji öğrencileri, üstün başarı sağlayarak büyük bir başarıya imza attı. 

Dünyada uluslararası geçerliliği olan, dil öğreniminin dünya standartlarında olduğunu belgeleyen en önemli sınavlardan biri olan Cambridge sınavlarına girerek üstün başarı gösteren Başarı Koleji öğrencilerine sertifikaları törenle verildi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal\'ın odasında gerçekleştirilen sertifika törenine Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Genel Müdür Nazmi Ünal, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş, İngilizce Öğretmenleri Havva Özbay, Esennur Elmacık, Ayça Akın,Işıl Kaya Karakız, İrina Selek, Kirsty Aysu, Haluk Aysu ve sertifika almaya hak kazanan öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek: “Bu yıl da 2014-2015 eğitim öğretim yılında Cambridge Sınavlarına katılmış ve dil seviyelerini uluslararası standartlarda kanıtlamış olan öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarının haklı gururunu yaşıyoruz. Üstün başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal ise, \"Başarı Koleji olarak öğrencilerimizin bu tür uluslararası sınavlara katılmalarını her zaman teşvik ediyoruz. Çünkü bu sınavlar bir dilde temel yetenekler olan okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarının her birinde ayrı ayrı ölçüm yaparak güvenilir bir sonuç ortaya koyuyor. Bununla birlikte, bu uluslararası standart sınavlar sayesinde öğrencilerimizin İngilizce seviyelerini uluslararası arenada görmüş oluyoruz. Ayrıca bu sınavlar, öğrencilerimiz için gelecekte gerek okul gerekse iş hayatında çok büyük öneme sahip olan ve bütün dünyada geçerliliği olan FCE, IELTS ve TOEFL sınavlarına küçük yaşlardan itibaren hazırlayarak başarıları için güçlü bir temel oluşturmaktadır.\" şeklinde konuştu.

Başarı Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş yaptığı açıklamada “Başarı Koleji Yabancı Diller Bölümü olarak misyonumuz, öğrencilerimize mesleki ve akademik temel yabancı dil bilgi ve becerilerini kazandırmanın yanı sıra, onların dünya vatandaşı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemeleri, uluslararası platformlarda kendilerini ifade edebilmeleri ve küresel anlamda söz sahibi olmalarıdır. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da Başarı Koleji Yabancı Diller Bölümü olarak her sene öğrencilerimizi Cambridge ESOL sınavlarına hazırlıyoruz. Bu sınavlar, dünyada ana dili İngilizce olmayan ülkelerde düzenlenir. Amacı, İngilizce öğreniminin uluslararası standartlarda geçerliliğini belgelemektir. Başarı Koleji öğrencileri bu sınava katılarak İngilizce eğitiminde dünya standardını yakalamak adına yetkin bir İngilizce öğrenmekle kalmaz, dünya vatandaşı olma yolunda da sağlam adımlarla ilerlemiş olur. Ayrıca, kazandığı yüksek özgüven sayesinde kendisini uluslararası platformlarda rahatlıkla ifade edebilme şansına erişir.” dedi.

Keleş, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı sonunda gerçekleştirilen Cambridge sınavlarına giren öğrencilerin seviyelerine göre değerlendirildiğini, seviyeye, sınıf ve yaşa göre Starters, Movers, Flyers, KET (Key English Test) ve PET (Preliminary English Test) Sınavları\'na katılan öğrencilerin, elde ettikleri başarılar neticesinde Cambridge Sertifikası almaya hak kazandıklarını belirtti. Ayrıca öğrencilerin aldıkları sertifikaları gelecekteki akademik eğitimlerinde ve iş hayatlarında kullanabileceklerini söyledi.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi