İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TRACKTEST SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!

Başarı Koleji’nde İlkokul 3. ve 4.sınıf öğrencileri uluslararası geçerliliğe sahip seviye belirleme sınavı olan English Proficiency Test Online Tracktest Esol sınavlarının 2.adımında üstün başarı göstererek sertifika almaya hak kazandılar.

Başarı Koleji Ortaokul öğrencileri, Avrupa Ortak Dil Referansı Çerçevesinde (CEFR) Tablet üzerinden online uygulanan English Proficiency Test Online TRACKTEST ESOL sınavlarında üstün başarı göstererek İngilizce dil gelişimlerini ve İngilizceye olan hakimiyetlerini uluslararası sertifika ile belgeleyerek büyük bir başarıya imza attılar.

Uluslararası geçerliliğe sahip seviye belirleme sınavı olan English Proficiency Test Online TRACKTEST ESOL sınavları sonucunda başarılı olan öğrencilerimize sertifikaları Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, İngilizce Öğretmenlerimiz Işıl Kaya, Valentina Oruç ve Handan Algan Güçlü tarafından verildi.

Başarı Koleji olarak böyle ayrıcalıklı bir sınav sistemini sunduğumuz için çok mutlu olduğumuzu belirterek desteklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN TRACKTEST SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!