KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK!

Başarı Koleji’nde İstiklal Marşı’nın Kabulünün 97.Yılını Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi.

Başarı Koleji öğrencileri İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yıl dönümü dolayısıyla 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ne özel program düzenlediler.

Konferans salonunda öğrencilerin sunumu ile gerçekleştirilen programı, okul öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ilgi ile izlediler.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayarak öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten sunumları ile devam etti.

İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazma sebebi ve yazılışıyla ilgili slayt gösterimi yapıldı. Sonrasında öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan sunum gerçekleştirdiler. Program sırasında izleyiciler kimi zaman İstiklal Marşı’nı coşkuyla okuyan öğrencilere eşlik etti kimi zaman da duygu yüklü şiirler ile hüzünlendiler.

Düzenlenen törende büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı'nın önemi bir kez daha vurgulandı.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Türkçe Öğretmenleri Ayça Budan ve Ersin Özoğul, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan Peker, Resim Öğretmenleri Emine Kahraman ve Ali Şahin tarafından koordine edilen program sonrasında görev alan öğrencilere ve öğretmenlere böylesine anlamlı bir program sundukları için teşekkür etti.

KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK!