KOŞU YARIŞMALARINA BAŞARI KOLEJİ DAMGASI!

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlükleri tarafından düzenlenen koşu yarışmalarına Başarı Koleji’ni temsilen katılan öğrenciler sergiledikleri performans ile göz doldurdular.

Antalya 27 Aralık Büyük ATATÜRK Kır Koşusu!

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılında Antalya genelinde düzenlenen “Antalya 27 Aralık Büyük Atatürk Kır Koşusu”na Başarı Koleji’ni temsilen öğrencilerimizden Efe Sancak 5. olmuştur.

Manavgat 27 Aralık ATATÜRK Kır Koşusu!

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılında Manavgat genelinde düzenlenen “27 Aralık Atatürk Kır Koşusu”na Başarı Koleji’ni temsilen katılan öğrencilerimizden Ahmet Yağız Gök Manavgat 4. olmuştur.

Gazipaşa İlçeler Arası Kros Şampiyonası!

2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılında ilçeler arasında düzenlenen “Gazipaşa İlçeler Arası Kros Şampiyonası”na Başarı Koleji’ni temsilen katılan öğrencilerimizden Doruk Esin 5. olmuştur.

Koşu yarışmalarında Başarı Koleji’ni başarıyla temsil eden öğrencilere okulda tören düzenlendi. Törende Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ve Ortaokul Müdürü Necip Özbay başarılı sporcuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik edip Beden Eğitimi Öğretmenleri Nalan Beler ve Hakan Nergiz’i de başarı belgeleri ile ödüllendirdiler.

KOŞU YARIŞMALARINA BAŞARI KOLEJİ DAMGASI!