ÖĞRENCİLERİMİZE TRACKTEST ESOL SINAVLARININ 2.ADIMI BAŞARIYLA UYGULANDI!

ÖĞRENCİLERİMİZE TRACKTEST ESOL SINAVLARININ 2.ADIMI BAŞARIYLA UYGULANDI!

ÖĞRENCİLERİMİZE TRACKTEST ESOL SINAVLARININ 2.ADIMI BAŞARIYLA UYGULANDI!

ÖĞRENCİLERİMİZE TRACKTEST ESOL SINAVLARININ 2.ADIMI BAŞARIYLA UYGULANDI!

Başarı Koleji’nde 3, 4, 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerine uluslararası geçerliliğe sahip seviye belirleme sınavı olan English Proficiency Test Online Tracktest Esol sınavlarının 2.adımı başarıyla uygulandı.

Başarı Koleji Sınav Salonu’nda gerçekleştirilen sınavda Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, İngilizce Öğretmenleri ve yetkililer hazır bulundu.

Sınav, her öğrencinin IPad kullanımıyla eş zamanlı bir şeklide online bağlantıyla gerçekleştirildi.

Tracktest Esol sınavları hakkında bilgi veren Ortaokul Müdürü Necip Özbay, “Günümüz modern dünyasında yabancı bir dili iyi derece bilmenin ve kullanmanın önemi her geçen gün katlanarak artmaktadır. Biz Başarı Koleji olarak öğrencilerimizin, İngilizceyi etkin bir şekilde kullanmaları ve gerek üniversite yaşamlarında gerekse çalışma hayatlarında problemler ile karşılaşmamaları için yoğun bir çaba harcıyoruz.

Kurumsal olarak, öğrencilerimizin Skill-based sistemde dil öğrenimiyle ilgili geribildirim sağlamak amacıyla İngilizce Tracktest Sınav Sistemini kullanıyoruz. Sistem Plus Edu Ltd ve TrackTest İngilizce Değerlendirme Merkezi tarafından geliştirilmiş olup, değerlendirme için popüler CEFR standardını (Avrupa Ortak Dil Referansı Çerçevesi) kullanmaktadır.

Başarı Koleji olarak böyle ayrıcalıklı bir sınav sistemini sunduğumuz için çok mutlu olduğumuzu belirterek desteklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

TRACKTEST ESOLSINAVLARI;

Uluslararası geçerliliğe sahip seviye belirleme sınavı olan English Proficiency Test Online TrackTest Esol sınavları; Birçok üniversite ve kuruluş tarafından resmi olarak tanınmış ödüllü bir organizasyondur.

Uluslararası İngilizce yeterliliklerini de içeren geniş bir yeterlilik portföyüne sahiptir. Dünya çapında faaliyet gösteren temsilcilerden oluşan profesyonel bir takım ile birlikte ortak olarak çalışmaktadır. Plus Ed Eğitim ve Danışmanlık Türkiye Temsilcisi olarak bünyesinde İngilizce eğitmenleri ile ülke genelinde değerlendirme sınavlarını gerçekleştirmektedir.

Dünya üzerinde 100’e yakın ülkede uygulanır. Her yıl 300.000’nin üzerinde öğrenci bu sınava girer. Ağırlıklı olarak öğrencinin dört dil becerisini ölçerken, öğrencinin diğer dil becerilerini de sınar. İsteğe bağlı olarak konuşma ve yazma becerileri de ölçülür. Dünya genelinde bilinen ALTE’nin ( Association Of Language Testers in Europe) tam üyesidir.


ALTE tarafından onaylı sınav sonuç belgeleri dünyadaki birçok okulda ve uluslararası şirketlerde geçerlidir. Okuma, dinleme ve dil kullanım becerilerini kapsayan uluslararası standartlara göre hazırlanmış çevrimiçi sınavlar uygulanır ve alanında uzman İngiliz eğitmenler vasıtası ile ölçülür. Sınavlar okulda tablet üzerinden kulaklık kullanılarak online olarak gerçekleştirilir. Sınav sonunda ALTE onaylı sertifikalar öğrencilere verilir. TrackTest sınavı Türkiye’de ve Dünya’da bir ilk olma özelliği taşımaktadır.

ÖĞRENCİLERİMİZE TRACKTEST ESOL SINAVLARININ 2.ADIMI BAŞARIYLA UYGULANDI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi