ÖĞRENCİMİZ MERT DELİKKULAK

ÖĞRENCİMİZ MERT DELİKKULAK "KİM MİLYONER OLMAK İSTER"YARIŞMASINDA

BAŞARI KOLEJİ 2012 SBS TÜRKİYE BİRİNCİSİ İBRAHİM MERT DELİKKULAK, Atv ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu "KİM MİLYONER OLMAK İSTER" adlı bilgi yarışma programına katılarak Manavgat'ı ve Başarı Koleji'ni en iyi şekilde temsil etmiştir.

Şuan Galatarasaray Lisesi son sınıf öğrencisi olan İbrahim Mert Delikkulak, ailesi ile birlikte katıldığı yarışma programında gösterdiği performans ile gurur kaynağımız olmuştur. Side eski Belediye Başkanı Osman Delikkulak’ın oğlu Mezun Öğrencimiz Mert Delikkulak 9. soru olan 60.000 tl değerindeki soruya kadar ilerlemiş, bu soruda finale 3 soru kala yarışmaya veda ederek 15.000 tl kazanmıştır. Yarışmada yüksek özgüveni ve "Hangisi Balıktır" sorusunu Manavgat ile ilişkilendirip cevaplaması dikkatleri çekerken izleyenlerden büyük beğeni aldı.

"BAŞARI" LI bir performans sergileyerek Manavgat'ı ve Başarı Koleji'ni gururlandıran Mert Delikkulak'ı ve ailesini tebrik ediyor, öğrencimize eğitim hayatında başarılar diliyoruz...

BAŞARI KOLEJİ

ÖĞRENCİMİZ MERT DELİKKULAK