ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ COŞKUYLA KUTLADIK!

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ COŞKUYLA KUTLADIK! 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuz 5. Sınıf öğrencilerinin üstlendiği “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” konferans salonumuzda velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize gerçekleştirilirken, gün boyu öğretmenler günü okulumuzun her yerinde coşkuyla kutlandı. Okulumuz 5. sınıf öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı“24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu öğrencilerimizin yaptığı program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından 5.sınıf öğrencilerimiz tarafından sergilenerek izleyicilerden büyük beğeni topladı. Programda öğrenciler izleyicileri şiir, dans gösterisi, skeçler, video klipler, şarkılar, müzik dinletisi ve dramalarla kendilerine hayran bıraktılar. Özellikle öğretmenlerimizden oluşan zeybek ekibimizin sergilediği performans izleyicilerden büyük alkış aldı. Programın sonunda sahneye davet edilen Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay “Sevgili Başarı Ailesi bizim için çok büyük bir gurur bu program. 5.sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerine çok güzel bir sürpriz hazırladılar. Emeği geçen bütün öğrencilerimizi bütün öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum. Ben de bugünün heyecanı içerisindeyim. Burada hayatlarını ulusuna, milletine armağan etmiş şehit öğretmenlerimizi de saygıyla ve rahmetle anıyorum. Bu töreni hazırlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bizlere çok duygulu anlar yaşattılar. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.”dedi. Genel Müdürümüz Nazmi Ünal ise “Bugün bizler için çok özel bir gün. Bugün okulda gördüğüm manzaralar beni çok duygulandırdı. Başımı çevirdiğim her yerde öğrenciler öğretmenlerinin etrafında adeta bir sevgi yumağı oluşturmuşlardı, öğretmenler de öğrencilerini içtenlikle kucaklıyordu. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, çocukları çok severdi. Çocukları öğretmenlere emanet etti. Bizler o emanetin bilincindeyiz. Üzerimize düşen görevleri sevgiyle yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Program görevli öğretmenlerimizin sahneye davet edilerek öğrencilerle beraber toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ COŞKUYLA KUTLADIK!