ORTAOKUL BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU !

ORTAOKUL BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU !

ORTAOKUL BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU !

 Okulumuzda Ortaokul Başkanlık Seçim sonuçları belli oldu. Büyük bir mücadele içinde geçen seçimler sonucunda 8-B sınıfından Kerem Şahin Başkan olurken 6-A sınıfından Arhan Akhanım Başkan Yardımcısı seçildi.

Ortaokul Müdürümüz Savaşkan İlmak, Ortaokul Rehber Öğretmenimiz Mithat Şevik ile birlikte ortaokul Başkan adaylarımızı okulumuzda düzenlenen törende cesaretlerinden dolayı tebrik ettiler.

Daha sonra Ortaokul Başkan ve Başkan Yardımcısı ilanı için bütün öğrenciler alanda toplandı. Burada konuşma yapan Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, “Büyük bir mücadele içinde geçen seçim çalışmaları okulumuzda arkadaşlığın ve dostluğun gelişimine de katkıda bulundu. Aday öğrencilerimizin destekçisi olan öğrencilerimiz de en az adaylar kadar destekledikleri aday için seçim çalışmalarında görev alıp gönüllü çalıştılar. 

Aday olan öğrencilerimizi özgüvenlerinden dolayı tebrik eder, başkan ve yardımcı seçilen öğrencilerimize de görevlerinde başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Başarı Koleji olarak demokrasiye olan bağlılığımızı vurgulayan bu seçimler ile öğrencilerimizin özgüvenlerini öne çıkarmayı amaçladıklarını belirten Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürümüz Savaşkan İlmak ve Ortaokul Rehber Öğretmenimiz Mithat Şevik, seçim çalışmalarını demokrasi şölenine dönüştüren öğrencilerimizi cesaretlerinden dolayı tebrik edip, başkan ve yardımcı seçilen öğrencilere başarılar dilediler.

ORTAOKUL BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU !
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi