ORTAOKUL TEMA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA EXPO 2016 FUARINDA!

Başarı Koleji Ortaokul TEMA Kulübü Öğrencilerimiz Öğretmenleri Ebru Çeker eşliğinde Manavgat TEMA Vakfı Başkanı Şenay Malbora, Manavgat TEMA Vakfı gönüllüleri ve Manavgat’tan bazı okulların öğrencileri ile birlikte Antalya’daki EXPO 2016 Fuarına katıldılar.

ÇAYKUR Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu, XXII inci Dönem Rize Milletvekili - Çevre Eski Bakanı - Antalya Milletvekili Sayın Çetin Osman Budak, İstanbul ilk Büyükşehir Belediye Başkanı, Çayeli Tema Vakfı Temsilcisi Sayın Ahmet Ali Kork Öğrencilerimiz ile sohbet edip yakından ilgilendiler, yolculuk sonrası dönüşte çocuklarımız çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Antalya’da bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri fuarı ziyarete açıldı. Bu yıl fuara 650 katılımcı firma/marka ile 74 ülkeden 75.218 kişi ziyaret etti. 25 ülkeden 650 katılımcı firma/marka 40 binmetre kare alanda ürünlerini sergiledi.

Fuarın açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu, Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, UBM Genel Müdürü Kerim Betrand, Hollanda Büyükelçisi Ron Keller, Türkiye Tohumcular Birliği Başkanı Yıldıray Gencer, AKTOB Başkanı Yusuf Hacı Süleymanoğlu ve çok sayıda yerli yabancı davetli katıldı.

ORTAOKUL TEMA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ANTALYA EXPO 2016 FUARINDA!