TEOG ÖNCESİ 8. SINIFLAR MOTİVASYON KAHVALTISI!

TEOG ÖNCESİ 8. SINIFLAR MOTİVASYON KAHVALTISI!

TEOG ÖNCESİ 8. SINIFLAR MOTİVASYON KAHVALTISI!

TEOG ÖNCESİ 8. SINIFLAR MOTİVASYON KAHVALTISI!
Başarı Koleji Yönetimi, 27 – 28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEOG sınavı öncesi bu yıl yoğun biçimde TEOG sınav hazırlığı yapan 8.sınıf öğrencilerine motivasyon kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş, Rehber Öğretmenimiz Mithat Şevik ve 8.sınıf Branş Öğretmenlerimiz katıldı.

Kahvaltıya katılan okul müdürlerimiz ve 8.sınıfların dersine giren öğretmenlerimiz, kahvaltı sonrası konferans salonunda öğrencilerimize motivasyon ve dikkat konulu küçük bir brifing verdiler ve duygularını dile getirdiler öğrencilerimizle birlikte olarak onların yanlarında olduklarını hissettirdiler.

Başarı Koleji’nde TEOG öncesi 8.sınıf öğrencilerine Motivasyon Kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltı sonrası 8.sınıf öğrenci ve öğretmenleri konferans salonunda sınav başarısı ve motivasyon konulu sohbet ettiler.8. sınıf öğrencileriyle sohbet eden Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, TEOG sınavı hakkında öğrencileri bilgilendirerek, sınav öncesi başarı ve motivasyon taktikleri paylaştı.

Öğrenciler, Rehber Öğretmeni Mithat Şevik’e sorularını yönelterek sohbet ettiler. İlmak ve Şevik 27 -28 Nisan 2016 tarihlerinde TEOG sınavına girecek olan örencilerine başarılar dilediler.
Kurulduğu günden beri ulusal düzeyde önce SBS ardından da TEOG ve Ortak Sınavlarda Türkiye rekorlarına imza atan Başarı Koleji, bu yıl da öğrencilerini sınava en iyi şekilde hazırladıklarını ifade etti.

10 yıldır Manavgat’a kazandırdığı rekorlarla adından söz ettiren Başarı Koleji’nin 2015 TEOG yerleştirmelerinde adına yakışır sonuçlar aldığına dikkat çeken Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Türkiye’nin önemli okullarına giden arkadaşlarımızın yanısıra birçok öğrencimiz Fen Liselerine yerleşmeye hak kazandı. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen Başarı Koleji Yönetimine, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizle birlikte sınava hazırlanan, aynı stresi hatta daha fazlasını yaşayan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Türkiye’nin örnek okulu Başarı Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında da başarılarıyla Manavgatımızın adını tüm Türkiye’ye duyuracaktır.” dedi.
 TEOG ÖNCESİ 8. SINIFLAR MOTİVASYON KAHVALTISI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi