TUDEM SINAVINA BU YIL DA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

TUDEM SINAVINA BU YIL DA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

TUDEM SINAVINA BU YIL DA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

TUDEM SINAVINA BU YIL DA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

2016 Tudem Yönlendirme Sınavlarında Başarı Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Türkiye, İl ve İlçe çapında aldıkları dereceler ile Manavgat’ın gururu oldular.

Geçtiğimiz yıl 2015 Tudem Yönlendirme Sınavında 4.sınıf öğrencisi ile Türkiye 1.liği elde eden Başarı Koleji bu yıl da elde ettiği derecelerle başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı.

2016 Tudem Yönlendirme Sınav sonuçları açıklandı. Sınava katılan Başarı Koleji öğrencilerinden 4.sınıf öğrencisi Ediz Batu Alpçetin Manavgat 1.si, Antalya 1.si ve Türkiye 2.si olarak Manavgat’ın ve Başarı Koleji’nin gururu oldu.

Başarı Koleji’nde TUDEM sınavına katılan 3, 4, 5, 6 ve 7.sınıflarda birçok öğrenci Antalya ve Manavgat çapında önemli dereceler elde ettiler.

Başarı Koleji’nde 
3.sınıflarda 
Berkay Duman Manavgat 1.si, Antalya 2.si, 
4.sınıflarda 
Ediz Batu Alpçetin Manavgat 1.si, Antalya 1.si, Türkiye 2.si, 
5.sınıflarda 
İpek Uçar Manavgat 2.si, Antalya 4.sü, 
6.sınıflarda 
Alper Yağcı Manavgat 1.si, Antalya 3.sü, 
Süleyman Emre Şenol Manavgat 2.si, Antalya 3.sü, 
Necati Emir Tümbül Manavgat 3.sü, Antalya 7.si, 
7.sınıflarda
Nur Uçar Manavgat 1.si, Antalya 4.sü,
Ayşe Derya Özer Manavgat 2.si, Antalya 5.si, 
Süleyman Yılmaz Manavgat 3.sü, Antalya 9.su oldu.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, sınıf öğretmenleri Ayşe Cihan ve Hatice Uluçay’ı, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ise Ortaokul branş öğretmenlerini kutlayarak öğrencilerin başarılarının devamını dilediler.

\'TUDEM SINAVI\'NDA BAŞARI KOLEJİ FARKI!

Başarı Koleji’nde TUDEM sınavına katılan 3, 4, 5, 6 ve 7.sınıflarda birçok öğrenci Antalya ve Manavgat çapında önemli dereceler elde ettiler. Öğrenciler okul bahçesinde düzenlenen törende başarı sertifikası verilerek ödüllendirildi. 

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ ve Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, Başarı’lı öğrencileri tebrik ederek kutladı. Başarı Koleji’nde düzenlenen törende öğrencilere Başarı Sertifikası verilerek tebrik edildi ve başarıların devamı dilendi. 
Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, böylesine önemli bir sınavda elde edilen bu büyük başarılardan dolayı öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Ünal, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederek, desteklerinden dolayı velilere de teşekkür etti.

TUDEM SINAVINA BU YIL DA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi