TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OKULU!

TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OKULU!

TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OKULU!

TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OKULU!

BAŞARI KOLEJİ, Türkiye’nin Örnek Okulu sloganı ile çıktığı yolda 13. Onur yılının 2.dönemine, yenilenmiş yüzüyle ve daha da gelişmiş; güvenli hale getirilmiş, çevre ile daha barışık bir peyzaja kavuşturulmuş kampüs olanaklarıyla, her zamanki gibi çevresine örnek teşkil eden profesyonel eğitim kadrosu ile başladı.

“ÖĞRENME VE ÖĞRETME AŞKI BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLIYOR!”

2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılının 2.döneminin bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz yayınladıkları mesajda;

“Güçlü, alanında uzman, dinamik eğitimci ve idareci kadromuzla ve farklı eğitim anlayışımızla Manavgat’ın en BAŞARI’lı okulu olmak için çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Çocuklarımızı sadece ders konusunda değil her alanda en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1.dönemini başarıyla tamamladık. 2.dönemimizde de gerek akademik alanda gerekse diğer alanlarda onlarca projemizle hazırlıklarımızı tamamladık.

Öğrenme ve öğretme aşkının bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamasıyla yine büyük başarılara imza atacağımızdan hiç kuşku duymuyoruz.

Kuruluşumuzdan bugüne elde ettiğimiz ‘50 Türkiye Birinciliği’, her yıl ulusal sınavlarda Antalya rekorlarını değiştiren ‘Genel Başarı Ortalamamız’, uluslararası düzeyde kıvanç kaynağımız ‘Avrupa Birliği Dil Ödülümüz’, ancak çok seçkin ve Türkiye’de sayılı kurumun sahip olabildiği ‘Beyaz Bayrak’ gıda güvenliği belgemiz ve işte tüm bunların bileşkesi durumunda olan ‘Yüksek Eğitim Standartlarımız’, çocuklarımıza sunduğumuz pozitif konforu sürekli ve gerçekçi planlamalarla geliştiriyor oluşumuz geleceğe dönük iyimserliğimizin kaynağı durumunda.

Bunun yanında çocuklarımızı Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir.

Başarı Koleji’nin “Türkiye’nin Örnek Okulu” sloganı ile çıktığı yolda bugünlere gelmesinde emeği geçen başta kurucularımız olmak üzere Yönetim Kurulumuza, idareci, öğretmen, öğrenci, veli, tüm çalışanlarımıza ve Başarı Koleji'ne gösterdikleri yoğun ilgi ve güvenden dolayı tüm Manavgat halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandılar.

TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OKULU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi