BAŞARI KOLEJİ 4.SINIFLAR DENEME SINAVI'NA REKOR KATILIM!

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIFLAR DENEME SINAVI'NA REKOR KATILIM!

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIFLAR DENEME SINAVI'NA REKOR KATILIM!

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIFLAR DENEME SINAVI'NA REKOR KATILIM!

Başarı Koleji tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 4. sınıfa devam eden öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Ödüllü Deneme Sınavı'na 1200 öğrenci ile rekor katılım gerçekleşti.

Başarı Koleji tarafından sadece 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Ödüllü Deneme Sınavı, 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Başarı Koleji'nde yapıldı.

Sadece 4.sınıf öğrencilerine yönelik olmasına rağmen rekor sayıda öğrencinin başvurduğu sınav kontenjanı yoğun ilgi ve başvuru nedeniyle günler öncesinden doldu. Yoğun ilgi sebebiyle sınav ek sınıflar açılarak gerçekleştirildi.

Her yıl yoğun katılım ile gerçekleşen Başarı Koleji Deneme Sınavı bu yıl da büyük ilgi gördü. Sınavın sadece 4.sınıf öğrencilerine yönelik olmasına rağmen Manavgat ve çevresinden yaklaşık 1200 öğrenci katıldı.

1200 4.sınıf öğrencisinin katıldığı sınava, yoğun ilgi olması nedeniyle sınav salonu ve sınıfların yanı sıra sınav salonu, yemekhane, resim ve müzik atölyeleri, etüt salonları ve laboratuarlar da sınav salonu olarak kullanıldı.

Sınav öncesinde okul yönetimi tarafından sınav hakkında öğrencilere ve velilere bilgilendirme yapıldı. Sınav ile ilgili bilgilendirmeden sonra öğrenciler sınava girecekleri salonlara alındılar.

Deneme Sınavı Başarı Koleji tarafından organize edilip, uzman öğretmenlerin gözetmenliği ile başarıyla gerçekleştirildi. Başarı ile sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen sınav Saat 10.00'da zilin çalmasıyla başlayıp 12.00'da sona erdi.

4. sınıfların katıldığı Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden oluşan sınav için 120 dakika süre verildi. Sınav bitiminde cevap anahtarları görevli öğretmenler tarafından öğrencilere dağıtılırken sınava katılan öğrenciler hediyeler verilerek uğurlandı.

Sınava Manavgat ve çevre okullardan çok sayıda öğrencinin katıldığını belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal " Öğrencilerimize ve velilerimize, Başarı Koleji'ne ve 4.sınıflara yönelik uyguladığımız deneme sınavına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

Sınavımıza ilgi o kadar büyüktü ki günler öncesinden dolan kontenjanımıza rağmen gelen yoğun talep üzerine öğrenci ve velilerimizi mağdur etmemek adına okulumuzda bulunan bütün alanları sınav salonu olarak açtık ve öğrencilerimizi sınava aldık. Çocuklarımız sınavda ter dökerken onları bekleyen misafirlerimizi de en güzel şekilde ağırlamak için çaba gösterdik. Rekor bir katılım olmasına rağmen profesyonel kadromuz sayesinde başarıyla gerçekleştirdiğimiz bu sınavda görevli bütün Başarı Koleji Ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ise “Çocuklarımız için güzel bir sınav, güzel bir deneyim oldu. Hepsini kutluyor gözlerinden öpüyoruz. Öğrencilerimiz başarıları ölçüsünde ödüllendirilecektir.


Sınavımıza büyük ilgi göstererek hassasiyetle öğrencisini sınava getiren bütün velilere ve Manavgat halkına Başarı Koleji Ailesi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sınava katılım gösteren öğrenci ve velilerine, sınav organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren ve görev alan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandılar.

BAŞARI KOLEJİ 4.SINIFLAR DENEME SINAVI'NA REKOR KATILIM!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi