İLBAP – PTS’DE DE ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ BAŞARI KOLEJİ YİNE ŞAMPİYON!

İLBAP – PTS’DE DE ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ BAŞARI KOLEJİ YİNE ŞAMPİYON!

İLBAP – PTS’DE DE ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ BAŞARI KOLEJİ YİNE ŞAMPİYON!

İLBAP – PTS’DE DE ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ! BAŞARI KOLEJİ YİNE ŞAMPİYON!

Başarı Koleji İLBAP - PTS ve TEOG Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Başarı Koleji öğrencileri, yeni adı Ortak Sınav olan TEOG-1 sınavında olağanüstü bir başarıya imza atarak Manavgat’ın gururu olmuşlardı. TEOG sınavında 6 tane öğrencinin Türkiye Birincisi olmasının ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İLBAP – PTS sınavı sonuçlarında da BAŞARI KOLEJİ zirvede yer aldı.

TEOG’un ardından PTS’nda da rekor başarılar elde ederek başarısının tesadüf olmadığını ispatlayan Başarı Koleji kendilerine bu gururları yaşatan Başarı’lı öğrencilerine ödül töreni düzenledi. 

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ PTS’DE; 

Başarı Koleji İLBAP – PTS sınavına giren 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerinden 5 Öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak Antalya 1.si, 3 Öğrenci Manavgat 1.si oldu. 

Antalya ilk 10’da 6.sınıflarda; 20 öğrenci, 7.sınıflarda;10 öğrenci, 8.sınıflarda; 27 öğrenci olmak üzere Başarı Koleji’nde toplamda Antalya ilk 10’da 57 öğrenci yer aldı.

Başarı Koleji’nde Antalya ilk 100’de 6.sınıflarda; 55 öğrenci, 7.sınıflarda;58 öğrenci, 8.sınıflarda; 73 öğrenci olmak üzere Başarı Koleji’nde toplamda Antalya ilk 100’de 186 öğrenci yer aldı.

6.SINIFLAR:
3 Öğrenci ANTALYA 1.Sİ! - Tüm Soruları Doğru Yanıtlayarak
ANTALYA İLK 10’DA 20 ÖĞRENCİ
ANTALYA İLK 100’DE 55 ÖĞRENCİ
MANAVGAT İLK 10’DA 21 ÖĞRENCİ
MANAVGAT İLK 100’DE 57 ÖĞRENCİ

7.SINIFLAR:
3 Öğrenci MANAVGAT 1.Sİ- Sadece Bir Yanlış ile
ANTALYA İLK 10’DA 10 ÖĞRENCİ
ANTALYA İLK 100’DE 58 ÖĞRENCİ
MANAVGAT İLK 10’DA 13 ÖĞRENCİ
MANAVGAT İLK 100’DE 70 ÖĞRENCİ

8.SINIFLAR:
2 Öğrenci ANTALYA 1.Sİ - Tüm Soruları Doğru Yanıtlayarak
ANTALYA İLK 10’DA 27 ÖĞRENCİ
ANTALYA İLK 100’DE 73 ÖĞRENCİ
MANAVGAT İLK 10’DA 27 ÖĞRENCİ
MANAVGAT İLK 100’DE 73 ÖĞRENCİ

BAŞARI KOLEJİ ÖDÜL TÖRENİ HAYRAN BIRAKTI!

Başarı Koleji TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Birincisi olan öğrencilerini ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Antalya ortaokul 6, 7 ve 8. sınıflar arasında gerçekleştirilen İLBAP - PTS’nda tüm soruları doğru cevaplandırarak Antalya Birincisi olan 5 öğrencisini, Manavgat Birincisi olan 3 öğrencisini ve PTS’de İlk 10 podyumunda yer alan Başarı Koleji’nin gururu olan öğrencilerini Başarı Koleji Başarı Belgeleri ile ödüllendirdi.

SAVAŞKAN İLMAK: BAŞARI KOLEJİ İLBAP – PTS’YE DE DAMAGA VURDU!

Ödül töreninde konuşan Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak yaptığı konuşmada “Bugün burada bütün bir yıl boyunca en fazla yaşamayı özlediğimiz ve en fazla değer verdiğimiz oluşturmaya çalıştığımız bir başarı anını paylaşmak için buluştuk. 

İşin güzel tarafı salonda öğrenciler, veliler, öğretmenler var. Yani bu başarıyı oluşturan bütün paydaşlar var. Zaten esas vurgumuz da bu başarının kolektif bir başarı olması üzerinedir. Bu başarıyı değerli kılan en önemli etken çok ortaklı çok paydaşlı bir başarı olmasıdır ve uzun bir sürece dayanmasıdır, tesadüfî olmamasıdır. 

Birazdan dağıtacağımız ödüller bu anlamda bizim için çok büyük değer taşıyor. Anaokulumuzdan, İlkokulumuzdan, Ortaokulumuzdan yani kampüsümüzü dolduran bütün ünitelerden ve çok değerli mensuplarımızın yani başarıda ortak olan paydaş öğretmenlerimizin her birinden bugünkü bu tabloda izler var. 

BAŞARI KOLEJİ’NİN ÖĞRENCİLERİ PTS’DE İLK 350 İÇİNDE!

Yine önemli olan vurgulanması gereken bir gerçek de şu 5.sınıflar İLBAP – PTS’ye katılmıyorlar onun dışında 6, 7 ve 8.sınıflarda toplam 241 öğrencimiz sınava katıldı. Ve bunların tamamı Antalya’da İlk 350 içerisinde yer aldılar. 

Yani neredeyse podyum derecesi demek oluyor bu. Bunun ne anlama geldiğini daha iyi kavramak için Antalya’daki 5 , 6 , 7 ve 8.sınıf öğrencilerinin toplam sayısının 18.000’in üzerinde olduğunu hatırlamakta yarar var. 

Sadece 5.sınıfları dışarıya çıkardığımız zaman bu hesabın dışında tuttuğumuz zaman neredeyse 13.000 civarı öğrenci içerisinde tamamı ilk 350 içerisinde yer almış bir gurup öğrenci karşımızda. 

O yüzden salonu dolduran bütün öğrenciler ve genel başarımız her şeyin üstünde en değerli ve en takdire değer başarımızdır.
Tabi bununla birlikte bir gerçek bir olgu daha var ki Birincilerimiz! Onlar bizi çok gururlandırdılar. Bugün bu törende hem TEOG hem de PTS ödüllerimizi veriyoruz. TEOG gurubumuzda 6 öğrencimiz Türkiye Birincisi oldular ve tüm soruları doğru yanıtladılar. Bugün onları da ödüllendireceğiz. 

PTS’de 8.sınıflarımızdan toplam 27 öğrencimiz PTS’de ilk 10 derecesine girdi. Onun dışında 2 öğrencimiz 8.sınıflarda tüm soruları doğru yanıtladı. 6.sınıflarımız da 3 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtladı. 7.sınıflarımız da 3 öğrencimiz sadece 1 yanlışla Manavgat Birincisi oldular. 

Akademik başarı Başarı Koleji’nde yıllardır değişmeyen bir gelenek haline geldi. Fakat bunun yanında sosyal başarılarımızda çok önemli. Onların da altını çizmek istiyorum. Bu başarılarda özveri ile çalışan emek veren bütün öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime ve desteklerini bizlerden esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ÖDÜL TÖRENİNİ VELİLER HAYRANLIKLA İZLEDİ!

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Antalya genelinde İlköğretim ve Lise Başarı Arttırma Projesi (İLBAP) kapsamında ortaokul 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilen Performans Takip Sınavı (PTS)’nda Başarı Koleji öğrencilerinin başarıları ödüllendirilirken ödül törenindeki veliler hayranlıklarını gizleyemediler.

Başarı Koleji Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Başarı Koleji Yönetimi, Başarı Koleji Okul Aile Birliği, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

TEOG sınavında Türkiye Birincisi olan 6 tane öğrencinin sırayla sahneye çağrılmasıyla başlayan ödül töreninde PTS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak Antalya Birincisi olan 5 öğrenci, Manavgat Birincisi olan 3 öğrenci ve PTS ‘de ilk 10 podyumunda yer alan Başarı’lı öğrenciler tek tek adları anons edilerek sahneye davet edildiler. 

Yaklaşık 1 saat boyunca devam eden ödül töreninde bir okul çatısı altından bu kadar çok sayıda öğrencinin bu kadar üstün derecelerde yer alması veliler tarafından takdir ve hayranlıkla karşılanırken her öğrenci dakikalarca alkışlandı. 

Öğrencilerinin başarılarının haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal “Savaşkan Hocamızın ifade ettiği dereceler ve istatistikler bu salonda bulunan herkesin ortak emeklerinin karşılığıdır. Bu başarılar karşısında ne kadar gururlansanız azdır. 

Saygıdeğer velilerimiz biz bugün burada vermiş olduğumuz emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, hepsini teker teker tebrik ediyorum. 

Başarı Koleji ailesini ziyadesiyle memnun eden bu sonuçlar asla tesadüfi değil, planlı ve özverili bir takım çalışmasının ürünüdür. Ve sizler bu takımda bizlerin en büyük destekçileri oldunuz. Bundan sonraki hedefimiz önümüzdeki dönemde yapılacak olan TEOG Sınavında aynı başarıyı tekrarlamaktır. Aynı tempoda ve aynı özveri içinde çalışmalarımız devam edecektir. 

Bugünkü bu onuru bizlere yaşayan başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerini gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 

MANAVGAT\'TA \"BAŞARI\" GELENEĞİ PTS’DE DEĞİŞMEDİ!

Başarı Koleji Okul Aile Birliği Üyesi Arif Kaplan, Kurulduğu günden bugüne ulusal çaplı akademik sınavlarda Manavgat’a 20 Türkiye Birinciliği kazandırmış olan Başarı Koleji\'nin, 2015-2016 1.TEOG Sınavı’nda 6 birincilik daha elde ederek toplam Türkiye Birinciliği sayısını 26’ya yükselttiğini iftiharla ifade etti.

Bölgesel ve ulusal düzeyde dikkat çeken bu başarıyı değerlendiren Kaplan, ‘Antalya genelinde uygulanan İLBAP – PTS sınavında Başarı Koleji’nin elde ettiği derecelerden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını’ belirtti.

Arif Kaplan, değerlendirmesinde şimdiye dek elde edilen hiçbir başarının rastlantısal olmadığını özellikle vurgularken elde edilen toplam 26 Türkiye Birinciliğini ve İLBAP – PTS’deki muhteşem tabloyu, Başarı Koleji akademik kadrosunun dinamik, uyumlu ve özverili çalışmalarının doğal sonucu olarak gösterdi. 

Kaplan, bu bağlamda “Öğrencilerimizin geleceğini belirleyecek bu süreçte Başarı Koleji, ellerindeki tüm zamanı verimli kullanmaya çalışıyor. Bu da özveri demek, biz Başarı Koleji’nin bu üstün niteliğinden ötürü de gurur duyuyoruz; çünkü Başarı Koleji Ailesi işinin sadece Manavgat’taki çocukların geleceğini değil, Türkiye’nin de geleceğini aydınlatmak olduğunun farkında!” dedi.

İLBAP – PTS’DE DE ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ BAŞARI KOLEJİ YİNE ŞAMPİYON!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi