İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİ ELLERİYLE TASARLADIKLARI ÇÖMLEKLERİ OKUL KURUCULARIMIZA HEDİYE ETTİ

Özel Akdeniz Başarı Koleji İlkokulu öğrencilerimiz, okulumuzda kurulan çömlek atölyesinde kültürel mirasımız ve geleneksel el sanatımız olan çömlek ile tanışarak, tornanın başına geçip kendi sanat eserlerini ortaya çıkarmanın keyfini yaşadılar.
Birbirinden farklı ve eşsiz tasarladıkları çömleklerden Başarı Kolejiİlkokulu adına 2. sınıf öğrencilerimiz, Yönetim Kurulu üyelerimiz Numan GÖDEK, Erdoğan YILMAZ ve Ali Osman KARA’ya hediye ettiler.
Yönetim Kurulumuz,
öğrencilerimizin el emeği ve anlamlı hediyeleri için teşekkür ederek, sanat çalışmalarının devamının gelmesi temennilerinde bulundular.