5.SINIF ÖĞRENCİMİZ YUSUF ALP KATLANIR'DAN DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ SINAVINDA ÜSTÜN BAŞARI!

5.Sınıf öğrencimiz Yusuf Alp KATLANIR, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Türkiye Teknoloji Takımı tarafından yürütülen Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı Kapsamında Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı’nda üstün başarı göstererek Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanmıştır.
Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı’nda üstün başarı göstererek bizleri gururlandıran öğrencimize, okulumuzda düzenlenen törende Okul Müdürümüz Necip ÖZBAY, Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL ve Rehber Öğretmenimiz Tuğba Erdiç TOK tarafından başarı belge ve madalyası takdim edildi, tebrik edildi.
Öğrencimizi ve değerli ailemizi kutluyor, hayat boyu başarılar diliyoruz.