5.SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ!

5.SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ!

5.SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ!

2016 - 2017 Eğitim – Öğretim yılında 5.sınıf okuyacak öğrencilerin velilerine okulun genel işleyişi, 5.sınıf ders programı, akademik kadro, PDR birimi, kulüpler, yoğunlaştırılmış İngilizce Eğitimi ve oryantasyon programı ile ilgili genel bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, Başarı Koleji’nin açıldığı günden bu güne akademik ve sosyal anlamda kazandıkları üstün başarıların önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğine yürekten inandığını ifade etti. Ortaokul Müdürü İlmak, elde edilen başarıların bir özetini yaparak yeni Eğitim - Öğretim yılı için planladıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ KENDİNİ İSPATLAMIŞ AKADEMİK KADROMUZ!

Başarı Koleji’nin en büyük gücünün ve en önemli ayrıcalığının profesyonel öğretmen kadrosu ve ders dağılım programları olduğunu vurgulayan Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, geçen yıl TEOG sınavında 6 Türkiye Birinciliği ve 7 Manavgat birinciliği ile kendini ispatlamış akademik kadrodan oluşan 5.sınıf zümre öğretmenlerini tek tek sahneye davet ederek yeni eğitim-öğretim yılına profesyonel ve deneyimli bir kadro ile hazır olduklarını söyledi.

Yoğunlaştırılmış İngilizce programı ile ilgili bilgilendirme yapan Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş ise 5.sınıflara uygulanan yoğunlaştırılmış dil eğitimi programı hakkında bilgi vererek, “Başarı Koleji'nde '5.Sınıfta Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Öğretimi' ya da daha klasik ifadeyle 'Hazırlık Sınıfı' dendiğinde; öğrencilerin her hafta klasik müfredattan daha uzun süre yabancı dil dersi gördüğü, yabancı öğretmenlerle akranlarından daha fazla bir arada bulunduğu bir süreçten söz ediliyor. Tabii bu süreç, İngilizcenin ana dil olarak konuşulduğu coğrafyanın uzağında ama onunla aynı niteliklere sahip bir dil atmosferi oluşturmak anlamına da geliyor.

Başarı Koleji, 5. sınıflar düzeyinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2016-2017 eğitim-öğretim yılında izin verdiği maksimum ölçüde haftalık İngilizce ders sayısı olan 16 saati ve buna ek olarak 2 saat de seçmeli ikinci yabancı dil olarak Almanca veya Rusça dersini programına dahil etti. Böylelikle her hafta 18 saatlik bir dil eğitimi yoğunluğu sağlamış olduk. Keza; her bir öğrencinin üç farklı İngilizce öğretmeni ile tanışmasına olanak sağlayan ayrıcalıklarla yüklü bir planlama söz konusu.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Genel Müdür Nazmi Ünal, Başarı Koleji'nin kurulduğu günden bugüne eğitimde kalitenin öncüsü olmasından dolayı gurur duyduklarını ve her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı.

Manavgat'ı birçok Türkiye dereceleri ve ulusal alanda başarılar ile tanıştırdıklarını, sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da her zaman ilk sıralarda Başarı Koleji'nin olduğunu ifade eden Ünal, bu başarıda büyük payın her zaman destekçileri olan velilerin olduğunu söyledi.


Velilerin yoğun katılım gösterdiği toplantı, konferans salonundaki bilgilenmelerden sonra veliler ile öğretmenlerin bireysel görüşmelerinin gerçekleştiği sınıf toplantıları ile devam etti.

 5.SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi