ANAOKULUMUZDA GÖRSEL SANATLAR DERSİ!

Anaokulu öğrencilerimiz sanat atölyesinde hayal güçlerini ve sanatsal yönlerini geliştirdiler.

Çocukların duygu ve düşüncelerini en iyi ifade etme yöntemlerinden biri de resimdir.
Bu nedenle resim etkinliÄŸinde renkleri tanıma ve uyum içinde kullanabilme, yaratıcılığı artırma, estetik geliÅŸimi saÄŸlama, el becerilerini destekleme ve sanatı her yönüyle tanımaları-sevmeleri için programda çok yönlü çalışmalara yer verilir.

Bu çalışmalarımızda çeşitli malzemeler (suluboya, pastel, kuruboya, artık materyaller, seramik hamuru, kil) kullanılır.

Çocuklar el sanatları çalışmaları ile iç ve dış dünyaları arasında kurdukları baÄŸları, çeÅŸitli resim çalışmaları ve el iÅŸleri ile ifade ederler.

Okulumuzun sanat atölyesinde yapılan resim, seramik, hamur, kolaj, boyama, tahta boyama, oyun hamuru, parmak boyama ve baskı gibi çeşitli etkinlikler, çocukların el becerilerini, hayal güçlerini, yaratıcılıklarını ve sanatsal yönlerini geliştirir.

ANAOKULUMUZDA GÖRSEL SANATLAR DERSİ!