BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE KIYAFET

Başarı Koleji 6. Sınıf öğrencileri, Engelliler Haftası’nda okul bünyesinde düzenledikleri kermesten elde edilen geliri ihtiyaç sahibi engelli arkadaşları için harcadılar.

Kermesten elde edilen gelir ile kıyafet ve çeşitli hediyeler alan Başarı Koleji öğrencileri, Özel Esma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki öğrencileri ziyaret ederek dağıttılar.

Başarı Koleji 6.sınıf öğrencileri, Engelliler Haftasında Matematik öğretmenleri Nebihe Öz koordinesinde okul bünyesinde düzenledikleri Pi Günü kermesinde elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi engelli arkadaşlarına kıyafet ve çeşitli hediyeler alarak eğitim gördükleri okullarında ziyaret ettiler.

Başarı Koleji öğrencileri hediyelerini engelli arkadaşlarına verirken, engelli arkadaşları da onlara pasta ve içecek ikram ettiler. Öğrenciler, Özel Esma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde engelli arkadaşlarının ders gördüğü sınıfları gezerek, öğretmenlerden bilgiler aldılar. Öğrencilere engelli arkadaşlarının özel eğitim okullarında hangi konuları öğrendiklerini, hangi kazanımları gerçekleştirdiklerini Özel Esma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi yetkilisi ve Sınıf Öğretmeni Mahmut Yetkin anlattı.

Başarı Koleji öğrencilerinden Hazal Aladoğan kemanıyla engelli arkadaşlarına müzikler çalarak, hep birlikte aralarındaki engeli kaldırıp karşılıklı oynadılar.

BAŞARI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE KIYAFET