BAŞARI KOLEJİNDEN KAYMAKAM GÜNLÜ\'YE ZİYARET

BAŞARI KOLEJİNDEN KAYMAKAM GÜNLÜ\'YE ZİYARET

BAŞARI KOLEJİNDEN KAYMAKAM GÜNLÜ\'YE ZİYARET

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz ve Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü\'yü makamında ziyaret etti. 

Manavgat İlçesinde Temmuz ayında göreve başlayan Kaymakam Nazmi Günlü makamında Başarı Koleji Yönetimini kabul etti. Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Yılmaz ve Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal’ın katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette yeni görevinin hayırlara vesile olması temenni edildi.

Ziyarette Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başarı Koleji’nin Manavgat’ın en köklü okullarından biri olduğunu ve 10 yıllık eğitim tecrübesine sayısız başarılar eklediklerini ifade ederek, “Başarı Koleji olarak amacımız, Milli ve manevi değerlerine bağlı, inançlara saygılı, demokrasi bilinci gelişmiş, toplumunu seven, Eleştirebilme yeteneği gelişmiş, Doğaya ve çevreye saygılı, kendi potansiyellerini keşfedebilen, toplumla ve kendisiyle barışık, öz-disiplini yüksek, Büyük Önder Atatürk’ün çizdiği doğrultuda bilimin tüm olanaklarından faydalanabilen mutlu bireyler yetiştirmektir.” dedi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal ise 2015 – 2016 Eğitim – Öğretim yılında Başarı Kolejinde yapılan yeniliklerden söz ederek, “Anaokulumuz ve spor salonumuz, artık yepyeni binalarında hizmet verecek. İlkokul ve ortaokul bölümlerimizi akademik kurgu bakımından yeniden yapılandırdık; mevcut binamıza, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin maksimum verimlilikle çalışabileceği yeni mimari müdahaleler yaptık. Akademik kadromuzu da bu yerleşke gerçek bir öğrenim üssüne dönüştürecek biçimde, bilimsel normlar ışığında geliştirdik. Ortaokul başlangıcındaki büyük yeniliğimiz olan ‘5’nci Sınıfta Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı’ uygulamamızı evrensel dil öğretimi standartlarının ilerisinde bir etkinliğe kavuşturmak için yabancı dil kadromuzu, İngilizceyi ana dili olarak konuşan Avrupa kökenli öğretmenlerimizle genişlettik. Bütün bunlar, sıradan eğitim kurumlarının on yıllar içinde başarabileceği ilerleme adımlarıdır. Biz, Başarı Koleji olarak bu şuurlu ve programlı gelişimini, sadece son bir yılda attığımız adımlar olarak değil, onuncu yılda eriştiğimiz bir olgunlaşma halkası olarak değerlendiriyoruz. Tıpkı asırlık ağaçların gövdelerindeki yaş halkaları gibi bizim olgunlaşma halkalarımız da bugünkü adımla kalmayacak, büyüyüp genişleyecek…” şeklinde konuştu.

Eğitim – Öğretimin önemine vurgu yapan Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Başarı Koleji’nin geçmişte takdir edilecek çalışmalara imza attığını belirterek, elde edilen bu başarılar ile Manavgat’ımızı gururlandırdıkları için Başarı Koleji Ailesi adına Başarı Koleji Yönetimini tebrik etti. Bundan sonraki yıllarda da Başarı Koleji’nin Başarı grafiğinin yükselerek ilerlemesi temennisinde bulundu.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu ziyaretleri sırasında Manavgat Kaymakamımız Nazmi Günlü’ye Başarı Koleji’ne ait broşür, kitapçık, gazeteler ve özel el yapımı Başarı Koleji saati hediye ettiler. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü yaptığı konuşmada samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başarı Koleji yönetimine teşekkür etti.

BAŞARI KOLEJİNDEN KAYMAKAM GÜNLÜ\'YE ZİYARET
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi