BAŞARI’LI ÖZGÜR İLKER MANAVGAT’IN GURURU OLDU!

Antalya’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Okul Sporları Küçük Erkek Judo Müsabakaları’nda Başarı Koleji öğrencisi Özgür İlker Öztürk Antalya 1.si olarak Manavgat’ın ve Başarı Koleji’nin gururu oldu.

Antalya’da düzenlenen ‘Okul Sporları Küçük Erkek Judo Müsabakaları’na Başarı Koleji öğrencisi Özgür İlker Öztürk damga vurdu. Sergilediği performansla büyük beğeni toplarken Antalya 1.liği madalyasını hem Manavgat’a hem de Başarı Koleji’ne kazandırdı.

Öğrencinin madalyası, ödülü ve başarı belgesi Başarı Koleji’nde düzenlenen törende Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Engin Gür tarafından verildi.
Sergilediği performans ve başarısıyla Antalya 1.liğini Manavgat’a ve Başarı Koleji’ne kazandıran öğrenci ve ailesi okul yönetimi tarafından tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.

BAŞARI’LI ÖZGÜR İLKER MANAVGAT’IN GURURU OLDU!