DOÇ. DR SERT İLE BİREYSEL KARİYER YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ YAPTIK!

DOÇ. DR SERT İLE BİREYSEL KARİYER YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ YAPTIK!

DOÇ. DR SERT İLE BİREYSEL KARİYER YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ YAPTIK!

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, Başarı Koleji idareci ve öğretmenleriyle ‘Bireysel Kariyer Yönetimi’ konulu söyleşi yaptı.
MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert’in Akademik hayatını; bir kadın olarak karşılaştığı problemleri, avantaj ve dezavantajlarını anlattığı söyleşi, soru cevap şeklinde devam etti. 
Manavgat Başarı Koleji tarafından düzenlenen ve eğitim öğretim yılı boyunca değişik konukların katılımıyla devam ettirilmesi planlanan ‘Bireysel Kariyer yönetimi; kadınların çalışma hayatındaki avantaj ve dezavantajları; kariyer planlamada hedefler, karşılaşılan sorunlar’ konulu söyleşinin ilk konuğu Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert oldu.


Manavgat Başarı Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ile Başarı Koleji öğretmenlerinin hazır bulunduğu söyleşi Doç. Dr. Sert’in kendini tanıtımı ile başladı. Akademik hayatını; bir kadın olarak karşılaştığı problemleri, avantaj ve dezavantajları anlatmakla konuşmasına devam eden MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert özellikle ‘bireysel vizyonu belirleme; kariyer hedeflerini; ilgi, yetkinlik, yetenek ve becerileri belirleme; meslek seçiminin önemi; çalışma hayatındaki öncelikler’ başlıkları üzerinde durdu. Öğretmenlerle birlikte karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen söyleşinin, özellikle meslek hayatına yeni başlayan genç öğretmenlerin mesleki gelişimine yönelik katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği belirtildi. 
Çok keyifli ve başarılı geçtiği gözlenen söyleşinin sonunda, Manavgat Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal söz alarak Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert’e teşekkür etti ve bir buket çiçek taktim etti.

DOÇ. DR SERT İLE BİREYSEL KARİYER YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ YAPTIK!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi