MASKMAN BAŞARI KOLEJİ’NDE!

MASKMAN BAŞARI KOLEJİ’NDE!

MASKMAN BAŞARI KOLEJİ’NDE!

MASKMAN BAŞARI KOLEJİ’NDE!

Başarı Koleji öğrencileri İngilizce ders kitapları başkahramanı Maskman karakteri ile buluştu.
İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde, İngilizce Öğretmeni Işıl Kaya rehberliğinde İngilizce ders kitabı Kid’s Box kitaplarının ana kahramanlarından Maskman isimli kahraman Başarı Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. 
Öğrenciler İngilizce dersinde Kid’s Box adlı ders kitaplarından tanıdıkları baş kahraman karakterini karşılarında görünce çok heyecanlandılar. Maskman ile birlikte İngilizce öğretmenleri eşliğinde oyunlar oynayan öğrenciler, kitap şarkılarını da hep birlikte söylediler.
Keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler, İngilizce ders kitaplarından tanıdıkları baş kahramanla buluşmaktan duydukları sevinci onunla ve İngilizce Öğretmenleri ile birlikte fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdiler. Yabancı dili eğlenerek öğrenen küçükler unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yapan İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, " Düzenlediğimiz etkinlik sayesinde İngilizce kitabımızdaki kahramanımız öğrencilerimizin kafasında somut olarak yer ederek kitapların daha zevkli hale gelmesi adına öğrencilerimizle İngilizce diyaloglarda bulundu. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum" dedi

 

MASKMAN BAŞARI KOLEJİ’NDE!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi