YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA \'BAŞARI\' İÇİN HAZIRIZ!

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA \'BAŞARI\' İÇİN HAZIRIZ!

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA \'BAŞARI\' İÇİN HAZIRIZ!

Manavgat Başarı Koleji 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına deneyimli eğitimci kadrosu ve yenilenmiş modern sınıf ve okulun fiziki koşullarıyla tüm hazırlıklarını tamamlayarak tam kadro başladı.

Yeni eğitim-öğretim yılı için yeni Anaokulu binası, bahçe düzenlemesi, yeni derslikler ve atölyeler yapılan Başarı Koleji’ne gelen öğrenciler okullarındaki değişimlerden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. “Dolu dolu bir ders yılı geçirmek istiyoruz” diyen Başarı Koleji çalışanları ise bu yıl da yeni ‘BAŞARI’lara imza atmak için hazır olduklarını ifade ettiler.

“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OKULU”
2004-2005 Eğitim-Öğretim yılında “Türkiye’nin Örnek Okulu” sloganıyla eğitim öğretime başlayan Başarı Koleji’nin Atatürk ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam ettiğini ifade eden Genel Müdür Ünal “Çocuklarımızı sadece ders konusunda değil her alanda en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Başarı Koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte başarılarla dolu 10 yılı geride bıraktı. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla okul bahçesinde düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken çocuklarını yalnız bırakmayan veliler en az çocukları kadar heyecanlıydı.

“ÖĞRENME VE ÖĞRETME AŞKI BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLIYOR”
Etkinlikler sonunda İstiklal Marşı okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Başarı Koleji’nin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda başarılarla dolu bir 10 yılı geride bıraktığını belirterek “Başarı Koleji’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta kurucularımız olmak üzere Yönetim Kurulumuza, idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve tüm çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 10 yılda önceki adı SBS yeni adı TEOG olan orta öğretime geçiş sınavlarında birçok Türkiye birincisi çıkararak öğrencilerimizi Türkiye’nin en gözde okullarına gönderdik. Okul olarak her yıl Antalya’nın en başarılı 3 okulundan bir tanesi olduk. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da ulusal ve yerel birçok başarılar elde ettik. Başarı Koleji’nin adını her zaman liste başlarında görmeye alıştık. Siz değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz bu başarıların mimarları oldunuz. Deneyimli eğitimci ve idareci kadromuzla bugün başlayan 2015-2016 Öğretim yılında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Aldığım sorumluluğunun önemi, ciddiyetini ve hassasiyetini biliyorum. Öğrenme ve öğretme aşkı bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamaktadır. Bunun yanında çocuklarımızı ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir. Bütün idari kadro olarak çok yoğun bir çalışma içine girdik ve yapacağımız çalışmalarımızı projelendirdik. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“SEVGİ VE ŞEFKAT DOLU BİR ANAOKULU”
Anaokulu Müdüresi Nazife Şahin, “Anaokulumuz için yeni bir bina inşaa edildi. Bu binada 4 adet modern derslik, resim atölyesi, bilim ve sanat atölyesi, müzik odası, sinema, bilgisayar laboratuvarları, spor salonu, çocuk kütüphanesi ve yemekhanemiz bulunmaktadır. Bizler sevgi ve şefkat dolu bir şekilde tüm anaokulu kadromuzla yeni eğitim-öğretim yılına hazırız” dedi.

“DAHA GÜZEL BİR EĞİTİM İÇİN”
İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “Anaokulu için yaptığımız yeniliklerin yanısıra 1’inci ve 2’nci sınıflar bölümünde dans ve drama odası yaptık. Öğrencilerimiz artık, kültürel ve sanatsal birçok faaliyetini orda gerçekleştirebilecek. Ayrıca sadece ilkokul bölümümüz için bir adet daha kütüphane yaptık. Okulumuzu ve bahçemizi ilkokul ve ortaokul bölümleri ayrı olmak üzere düzenledik. Bahçe düzenlememizi öğrencilerimizin düzenli ve rahat bir şekilde kullanabilmeleri için yeniledik. Hepinize güzel bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ KENDİMİZİ AŞMAK”
Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, “Paylaşabileceğim belki 20 sayfa dolusu istatistik var. Şuna inanıyorum, istatistikler bize yolumuzu gösteriyor. Nasıl ilerlememiz gerektiğini oradan okuyabiliriz. Bu istatistiklerin yüzde 99’u olumlu ve yeşil yanar şekildedir. Bu yıl en önemli amacımız onları aşmak. Herkese bol şans diliyorum.” diye konuştu.

Genel Müdür Ünal konuşmaların ardından, büyük bir heyecanla okula gelen öğrencilere ve velilere Başarı Koleji idareci ve eğitim kadrosunu tek tek kürsüye davet ederek tanıttı. 
Ardından hepbir ağızdan coşkuyla Onuncu Yıl Marşı okundu. İlk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler ve öğretmenler büyük bir sevinçle sınıflarına girerek yeni eğitim-öğretim yılına merhaba dediler.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA \'BAŞARI\' İÇİN HAZIRIZ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi