KAPAKLARI TOPLUYOR, ENGELLERÄ° AÅžIYORUZ!

Ortopedik engelli bireyin tek başına hareket etmesini, özgürce gezmesini, alışveriş yapabilmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlayabilirsiniz.

İçtiğiniz su şişesinin ya da damacananın, zeytinyağınızın, meşrubatınızın kapağını atmak yerine biriktirerek okulumuzdaki kapak toplama kutularına bırakırsanız sizler de engelli vatandaşlarımızın hayatlarına özgürce devam etmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Manavgat Engelliler Derneği tarafından yürütülen kapak toplama kampanyasını Başarı Koleji olarak destekliyoruz ve okulumuzda da kampanya kapsamında toplanan plastik kapaklar Manavgat Engelliler Derneği'ne teslim edilecektir.

Bu kampanyada toplanan kapakların geri dönüşümü sayesinde elde edilecek gelirin tamamı; şu anda akülü ve manuel tekerlekli sandalyesine kavuşmayı bekleyen binlerce kişiyi hayatla buluşturacak.

KAPAK TOPLAMA KAMPANYAMIZA SÄ°Z DE DESTEK OLUN!
ENGELLERÄ° BÄ°RLÄ°KTE AÅžALIM!

#basarikoleji #anaokul #ilkokul #ortaokul
#ManavgatEngellilerDerneÄŸi #manavgatmeder Manavgat Meder
KAPAKLARI TOPLUYOR, ENGELLERÄ° AÅžIYORUZ!