B Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

1-      Tenis turnuvası düzenlendi. Dereceye giren velilerimize kupa, madalya ve plaketleri verildi.

2-      Veliler arası halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Dereceye giren gruplara plaketleri verildi.

3-      Okul kıyafetinde eşofman takım giyilmesine karar verildi.

4-      Hafta sonu kursları başlatıldı.

5-      Akademisyen Mehmet Polancı okulumuzda seminer verdi (19 Şubat 2010)

6-      Tiyatro ekipleri getirildi.

7-      22 Mart günü Tema vakfı konferans verdi.

8-      25 Mart Perşembe günü “Mavi Mandal Tiyatrom” anasınıf öğrencilerine gösteri sundu.

9-      Hatıplar köyünde hatıra ormanı oluşturuldu.

10-   2 Nisan Çarşamba günü Binbaşı Asım Yekelek Mutlu olmanın yolları konulu seminer verdi.

11-   Velimiz Birol Ceylan tarafından öğrencilerimize “Çevre” konulu konferans verildi.

12-   01/04/2010 Tarihinde yapılan toplantı sonucu alınan kararlar;

a.       12 Nisan Kültür evi.

b.      15 Nisan 2010 okulumuz bahçesinde kermes yapıldı.

c.      Kermesten elde edilen gelir ile Hatipler İlköğretim okulunun tadilatının yapılmasına karar verildi. Çalışmaların 2010-2011 eğitim öğretim yılında başlamasına karar verildi. Buna göre mevcut binanın iç teftişi yapılıp anasınıfına dönüştürülecektir.

13-   Bahar Şenliği düzenlendi.

Bu çalışmalarda bize yardımcı ve destek olan okul yöneticileri ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ethem AKIN                                                                                                                                                    Akif İNCİ