B2 Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

FAALİYET RAPORU

1-2010-2011 Eğitim Öğretim yılında 16.04.2012 Pazartesi günü kültür evi önünde yapılan  kermesten toplanan para ile Beşkonak Yeşilbağ İÖO ‘na kırtasiye, kitap ve kıyafet yardımları yapılmıştır.

2-Van ilimizde meydana gelen depremden dolayı mağdur olan birçok vatandaşımıza okulumuz sınıf temsilcilerine duyurularak alınan kararla okul genelinde yardım kampanyası başlatılmıştır. Toplanan tüm materyallerle bir takım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yardımda bulunulmuştur.

3-Veliler arası kaynaşma ve dostluğu pekiştirme adına veliler arası tenis ve masa tenisi turnuvaları yapılmıştır.

4-Okulumuz tarafından uçurtma ve bahar şenliği düzenlenmiştir.

5- Öğrencilerimizin sosyal ve sportif yönden gelişmesini sağlamak amacıyla hafta sonu kursları yapılmıştır.

6-Sınıf temsilcileri ile kahvaltılar düzenlenip görüş alışverişinde bulunulmuştur.

7- Beslenme ve Diyet Uzmanı Demet İNCİ 07.10.2011 Cuma günü velilerimize “Sağlıklı Beslenme ve Diyet ” konulu seminerini sunmuştur.

8-Doç.Dr.Mehmet PALANCI 01.03.2012 Perşembe günü Anne baba tutumlarının çocuk gelişimine etkisi” ve 29.03.2012 Perşembe günü Doç.Dr.Hasan YILMAZ tarafından “Günümüzün değişen koşullarında anne-baba rollerimizin yeniden gözden geçirilmesi, sınavlara hazırlanan çocuklarımıza verebileceğimiz psikolojik destek” konulu seminerler verildi.

9-30.03.2012 Cuma günü konuşmacı yazar İnci ARAL tarafından “Toplumda Kadının Yeri” konulu söyleşi velilere yönelik yapılmıştır.

Yukarıda saydığımız çalışmalarda bize her zaman destek olan ve uygulanmaya konmasında yardımcı olan okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

Yeni seçilecek olan okul aile birliği kurullarına başarılar dileriz.

Ethem AKIN                                                                  Akif İNCİ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                      Okul Müdürü