B6 Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

FAALİYET RAPORU

1  ) 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerimize Jadore Otelde gece düzenlendi.

2  ) Sınıf temsilcileri ile kahvaltılar düzenlenip görüş alışverişinde bulunulmuştur.

3 ) Başarı Kolejini taçlandıran ve geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 2.si Gerçekleştirilen Başöğretmen Atatürk Bilim Şenliği düzenlendi.

4 )  Aynı Şenlikte düzenlenen  Kermeste toplanan paralarla ihtiyaç sahibi öğrenclere yardımda bulunuldu.

5 ) ‘English Beyond The Walls’projesi çerçevesinde Başarı Koleji 5. Sınıf öğrencilerinin düzenledikleri kermesten elde edilen gelir ile Kızıldağ Çorak ilkokuluna ayakkabı , kırtasiye ve okul araç gereçleri yardımı yapıldı.

6 ) 197 Öğrenci 20 Öğretmen ve 6 profesyonel tur yetkilisi ile Türkiye Gezileri düzenlendi.

6. Sınıflar Çanakkale

7. Sınıflar İstanbul

8. Sınıflar Ankara- Eskişehir -Konya-Kapadokya yı gördüler.

7 )  Ünlü Eğitimci Yazar Prof.  Dr. Ayhan AYDIN’ı muhteşem bir organizasyon ile İbrahim Sözen gençlik Merkezinde Manavgat Halkı ile bir araya getirildi.

8 ) Ve yine ünlü çocuk kitapları yazarı Aydoğan YAVAŞLI kültür sanat etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluştu.

9 ) Çocuk kitapları yazarı Çağdaş Yazar Burcu BAHARokulumuzda ağırlandı, çocuklarımıza kitap sevgisini anlattı.

10 ) Öğrencilerimiz Yabancı Diller Bölümünün yürüttüğü Languages Beyond The Walls

( Duvarları Aşan Yabancı Dil Eğitimi ) kardeş okul projesi kapsamında Bosna Hersek’teki Osnavna Scola Camil Sijaric Nemila okulunu ziyaret etti.

11 ) İyilik peşinde koşan Başarı Koleji Tema Vakfı Ağaç Kardeşliği  projesini desteklemek için Antalya ‘da Runutalia Maratonuna katıldı ve yine farkındalık yarattı .

12 ) Gazeteciler gününde kahvaltı düzenlendi.

13 ) Okulumuz Dünya çapında 71 ülkede ve 6 milyondan fazla öğrenciyle yapılan Kanguru Matematik Sınavına ilk kez ev sahipliği yaptı

14 )  La Grande Otelde öğretmenlerimize sene sonu yemeği düzenlendi.

Yukarıda saydığımız çalışmalarda bize her zaman destek olan ve uygulanmaya konmasında yardımcı olan okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

Yeni seçilecek olan okul aile birliği kurullarına başarılar dileriz.

Şeref GÖRGEÇ                                                                           Nazmi ÜNAL

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                  Okul Müdürü