B4 Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

FAALİYET RAPORU

1-24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerimize Alba Resort Otelde gece düzenlendi.

2-Veliler arası kaynaşma ve dostluğu pekiştirme adına veliler arası tenis, masa tenisi ve voleybol turnuvaları düzenlendi.

3- Öğrencilerimizin sosyal ve sportif yönden gelişmesini sağlamak amacıyla hafta sonu kursları düzenlenmiştir.

4-Sınıf temsilcileri ile kahvaltılar düzenlenip görüş alışverişinde bulunulmuştur.

5-Okulumuz genelinde düzenlenen kitap, kıyafet ve oyuncak kampanyasında toplanan malzemeler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Hatıplar          İlkokuluna teslim edilmiştir.

6- Manavgat genelinde okullarda ihtiyacı olan çocuklara öğrencilerimizin katkılarıyla eşofman ve spor ayakkabı yardımı yapıldı. .

7-Veliler arası kaynaşmanın sağlanması amacıyla Irmak Garden Restaurantta veliler arası tavla turnuvası düzenlenmiştir.

8- Yazar İpek ONGUN okulumuza davet edilerek öğrencilerimize söyleşi ve imza günü düzenlendi.

9- Psikolojik danışman-aile danışmanı Ali BIÇAK ve sanat eğitmeni Cangül Uygur AKINCI “Sınav Kaygısı ve Sanat Terapisi Uygulamaları ” konulu seminer verdi.

10-Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gören lösemili çocuklara okul öğrencilerimizin katkılarıyla oyuncak ve kitap hediye edildi.

11-8. Sınıf öğrencilerimize 7 Ekim tarihide üç günlük İstanbul gezisi düzenlendi. Bu gezi kapsamında İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Galatasaray, Kabataş ve Sosyal Bilimler lisesini gezip tanıma fırsatı buldular.

12- Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterileri Yeteneksizsiniz Başarıda sergilediler ve final gurubuna kalan öğrencilerimiz pilav gecesinde gösterilerini geceye katılan veli, öğretmen ve öğrencilerimize sergilediler.

13- Öğrencilerimizi ve velilerimizi kaynaştırmak adına yurt dışı Dubai gezisi

düzenlenmiştir.

14-Okul Bahçemizde Soma Yararına öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katkılarıyla kermes düzenlenildi. Kersmesten elde edilen gelir bir gurup öğretmen ve öğrencimiz ile birlikte Somaya gidilerek ailelere elden teslim edilmiştir.

15- Green Lake Restaurantta öğretmenlerimize sene sonu yemeği düzenlendi.

Yukarıda saydığımız çalışmalarda bize her zaman destek olan ve uygulanmaya konmasında yardımcı olan okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

Yeni seçilecek olan okul aile birliği kurullarına başarılar dileriz.

Arif KAPLAN                                                                       Akif İNCİ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                  Okul Müdürü