BASIN Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2008–2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ FAALİYET RAPORU

1- Yapılan çaydan elde edilen para ile 50 adet çocuğun okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri karşılandı.

2- 60. Yıl İ.Ö.O öğretmenler odası yenilendi

3- Anasınıfı kermesinden elde edilen gelirle Beşkonak Karabucak Köyü Anasınıfı eğitim araç gereçleri, bilgisayar ve klima alındı.

4- Sağırın Köyü İlköğretim Okuluna fotokopi makinesi alındı.

5- Manavgat Anaokuluna klima alındı.

6- SBS de başarılı olan öğrencilerimiz altınla ödüllendirildi.

7- Veliler arası voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlendi.

8- Kızılayla işbirliği yapılarak kan bağışı kampanyası düzenlendi.

9- Türk Hava Kurumuyla işbirliği yapılarak model uçak kursu düzenlendi.

10- Sağlık grup başkanlığı ile yapılan işbirliği sonucunda velimiz Duygu Şen kız öğrencilerimize; Devlet Hastanesi Psikiyatrı F.Volkan YÜKSEL erkek öğrencilere cinsel eğitim semineri verdi.

11- Canten KAYA, Mehmet PALANCI, Hasan YILMAZ gibi eğitim danışmanlarının okulumuzda öğrenci ve velilere yönelik seminerler vermesi ağlandı.

12- Türkiye Antalya ve Manavgat çapında SBS'de 8 öğrenci bazında elde edilen Türkiye birinciliği, Antalya birinciliği ve okul bazlı 406 ilköğretim okulu arasında Antalya birinciliğinin kamuoyuna duyurulması için çalışmalar yapıldı.

BAŞKAN
AYKUT KAYGISIZ, ARİF KAPLAN, HÜLYA ERTEKİN, OKAN AKIN