B5 Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

FAALİYET RAPORU

1-İlkokul öğrencilerimize DODO Kuşu gösterisi sergilendi öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

1-24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerimize Alba Resort Otelde gece düzenlendi.

2-Sınıf temsilcileri ile kahvaltılar düzenlenip görüş alışverişinde bulunulmuştur.

3-Engelli öğrenciler yararına okulumuzda kermes düzenlenildi ve toplanan paralarla yardımlar yapıldı.

4-Anasınıfı öğrencilerimiz İbrahim Sözen Gençlik Merkezine Nane Limon müzikaline götürüldü.

5-Okulumuz genelinde düzenlenen kitap ve ve kırtasiye malzemeleri toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Genelinde 4 Okula teslim edilmiştir.

6-Sınıf Temsilcisi (Anneleri) velilerimiz ile kahvaltı düzenlenildi.

7- Anasınıfı öğrencilerimiz İbrahim Sözen Gençlik Merkezine Minyonlar Çocuk müzikaline götürüldü.

8- Okulumuz veli , öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte doğa yürüyüşü yapıldı.

9- Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterileri Yeteneksizsiniz Başarıda sergilediler ve final gurubuna kalan öğrencilerimiz pilav gecesinde gösterilerini geceye katılan veli, öğretmen ve öğrencilerimize sergilediler.

10- Green Lake Restaurantta öğretmenlerimize sene sonu yemeği düzenlendi.

Yukarıda saydığımız çalışmalarda bize her zaman destek olan ve uygulanmaya konmasında yardımcı olan okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

Yeni seçilecek olan okul aile birliği kurullarına başarılar dileriz.