B11 Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

FAALİYET RAPORU

1-2009-2010 Eğitim Öğretim yılında yapılan kermesten toplanan para ile Hatipler İlköğretim okulunun Anasınıfı bölümü yapıldı.

2- Muş ve Van İllerimizden Okul Aile Birliğimize gelen yardım isteminde okullarımızın biri SBS’ ye hazırlanan öğrencilerin çalışma kitabı ve testlerinin olmadığı, diğer okulun ise öğrencilerinin kış gününde bot ihtiyaçlarının giderilmesi konusu yer almıştır. Bu doğrultusunda okulumuz sınıf temsilcilerine duyurularak alınan kararla Okul genelinde yardım kampanyası başlatılmıştır. Toplanan tüm materyallerle istemde bulunan okulların ihtiyaçları karşılanmıştır.

3-Ataşehir belediyesinin düzenlemiş olduğu Engellilere sandalye kapmayası için kapak toplama kampanyasına dahil olup okulumuzda kapak toplama kampanyası başlatılmıştır. 402.000 Kapak toplanarak karşılığında 2 sandalye alınıp ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiştir.

4-Veliler arası kaynaşma ve dostluğu pekiştirme adına

-Veliler arası voleybol ve tenis turnuvaları yapılmıştır.

5-Ücretin okul tarafından karşılandığı uçurtma ve bahar şenliği ve 23 Nisan Çocuk şenliği düzenlenmiştir.

6-Hafta sonu kursları yapılmıştır.

7-Sınıf Temsilcileri ile kahvaltılar düzenlenip görüş alışverişinde bulunulmuştur.

8-Kızılayla işbirliği yapılarak kan bağışı kampanyası düzenlendi.

9- Kız öğrencilerimize ergenlik eğitimi konusunda seminer verilmesi sağlandı.

Yukarıda saydığımız çalışmalarda bize her zaman destek olan ve uygulanmaya konmasında yardımcı olan okul yöneticileri ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

Yeni seçilecek olan okul aile birliği kurullarına başarılar dileriz.

Ethem AKIN                                                                                     Akif İNCİ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                         Okul Müdürü