B3 Okul Aile Birliği Faaliyet Raporu

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ

FAALİYET RAPORU

1-Veliler arası kaynaşma ve dostluğu pekiştirme adına veliler arası tenis, masa tenisi ve voleybol turnuvaları yapılmıştır.

2- Öğrencilerimizin sosyal ve sportif yönden gelişmesini sağlamak amacıyla hafta sonu kursları yapılmıştır.

3-Sınıf temsilcileri ile kahvaltılar düzenlenip görüş alışverişinde bulunulmuştur.

4-Okulumuz genelinde kitap, kıyafet ve oyuncak kampanyası düzenlenerek Antalya LÖSEV’e bağışlandı.

5-Veliler ve öğretmenlerimizle birlikte Akseki Tarihi İpek Yolunda doğa yürüyüşü yapıldı. Buradan elde edilen gelir ihtiyacı olan çocuklar için harcandı.

6-Irmak Garden Restaurantta veliler arası tavla turnuvası düzenlenerek veliler arası kaynaşma sağlanmıştır.

7- Yazar Mavisel YENER okulumuza davet edilerek öğrencilerimize söyleşi ve imza günü düzenlenildi.

8-Doç. Dr. Mehmet PALANCI 12.04.2013 Cuma günü “Sınav Kaygısı ve Motivasyon” konulu seminer verdi.

9-Prof. Dr. Ziya SELÇUK tarafından okulumuz konferans salonunda Manavgat genelinde “Eğitim Sürecinde Anne Baba Tutumlarının Çocuk Üzerindeki Etkileri” konulu seminer verildi.

10-8. Sınıf öğrencilerimize 17 Ekim tarihide üç günlük İstanbul gezisi düzenlendi. Bu gezi kapsamında İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Galatasaray, Kabataş ve Sosyal Bilimler lisesini gezip tanıma fırsatı buldular.

11-24 Kasım öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerimize Alba Resort Otelde gece düzenlenildi.

12- Öğrencilerimiz kendi hazırlamış oldukları gösterileri Yeteneksizsiniz Başarıda sergilediler ve final gurubuna kalan öğrencilerimiz pilav gecesinde gösterilerini geceye katılan veli, öğretmen ve öğrencilerimize sergilediler.

13- Öğrencilerimizi ve velilerimizi kaynaştırmak adına yurt dışı İtalya (Roma ve Floransa) gezisi düzenlenmiştir.

Yukarıda saydığımız çalışmalarda bize her zaman destek olan ve uygulanmaya konmasında yardımcı olan okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ve siz velilerimize teşekkür ederiz.

Yeni seçilecek olan okul aile birliği kurullarına başarılar dileriz.

Arif KAPLAN                                                                       Akif İNCİ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                  Okul Müdürü